Un el dijous fet pel Restaurant El Comte Arnau (empedrat de cigrons i aletes de pollastre) amb coca de l'Abadessa de Can Salvat com a postres. El pa que hi havia era de Forn Bassaganya. El divendres es va fer també empedrat de cigrons per El Bon Profit, i de segon truita de riu amb poma caramelitzada i fruits secs. El pa i els postres de mossecs del Comte Arnau van ser del Forn Modern.
Tot això va ser sucat amb el vi i l'aigua de Casa Tatxé.
L'espectacle va ser completat amb les lectures de'n Guillem de Montmajor que van assistir als dos sopars, i ens van delectar amb uns poemes amorosos en occità, que van fer "entenrrir" el cor al mateix Serralta!
Uns sopars ben bons per alimentar el mite, si senyor.
En breu penjarem les fotografies que es van fer en els dos sopars per si en voleu tenir algun record.
Ens veiem el pròxim sopar! el dia 20 d'agost!
Restaurant Comte Arnau
Crta Camprodon, 4 Sant Joan de les Abadesses. Tel. 972 722 018
Bon Profit
c/Comella, 3 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 720 270
La Cuina al Gust
c/Ramon d'Urg, 9 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 720 245
Forn Bassaganya
c/Sant Pol, 4 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 722 061
Forn Roma
Plç Major, 5 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 720 371
Pastisseria Salvat
c/Comella, 9 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 720 038
Casa Tatxé
c/Ramon d'Urg, 9 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 720 016
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada