Alimentem el Mite 2013.
Finalment hem decidit fer-nos més socials i comunicar totes les nostres publicacions a la pàgina de Facebook per major comoditat de tothom.
Així que si voleu saber més, dirigiu-vos al nostre Facebook.
Moltes gràcies.

Inauguració oficial del blog

Hola "alimentats"!

Finalment ha arribat el dia de la inauguració oficial del blog coincidint amb la Presentació del "XIIIé Cicle de Representacions del Comte Arnau" de Sant Joan de les Abadesses, celebrat ahir, 12 de juliol de 2008 a la Sala dels Miralls del Liceu després d'una visita guiada pel teatre. En l'acte es va fer la presentació de cada un dels espectacles que es realitzaran, amb la presència de l'Honorable Conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras i Gaju.

Una de les sensacions de la presentació va ser la que va protagonitzar en Joan Crosas tot cantant el nou CD sobre el Comte Arnau. I l'altra sensació va ser l'Aleix Caballeria (co-creador d'AM), quan va fer la seva intervenció per presentar l'Alimentem el Mite.

Per començar a fer boca, us presentem el text que es va llegir en aquesta presentació, junt amb una imatge de l'acte. Ja ho diuen, una imatge val més que mil paraules...



CLIQUEU AQUÍ PER LLEGIR EL TEXT ÍNTEGRE DE LA PRESENTACIÓ

Agraïments

A tots els actors i actrius, Ajuntament de Sant Joan, Oficina de Turisme (Montse Vilarrassa i Eva Vilalta), restauradors, pastissers, forners i bodeguers, Parròquia de Sant Joan, Associació de la Vila Vella de Sant Joan, AMPA, Jovent Actiu Santjoaní, SAT de l'ACPF, Hostal de Rama (per la rentadora i rentaplats), Ca la Francesca (per la tela), Maria Carme Roca (per la novel·la)...