Alimentem el Mite 2013.
Finalment hem decidit fer-nos més socials i comunicar totes les nostres publicacions a la pàgina de Facebook per major comoditat de tothom.
Així que si voleu saber més, dirigiu-vos al nostre Facebook.
Moltes gràcies.

Primera alimentada (24/07/08)

Ja hem començat a alimentar el Mite.

Ahir a la nit, una trentena de persones val poder gaudir del primer espectacle. Van tenir l'oportunitat d'encetar els sopars, amb plats a càrrec de Casa Rudes (brotxetes de butifarra dolça amb maduixes, i cuixa de gall d'indi amb cebetes caramelitzades). Casa Rudes va ser fundada al 1893, en ple recinte hitòric de la vila, i que conserva el gust i la tradició de la cuina casolana i típica de muntanya de quatre generacions. El menjador amb una capacitat màxima de quaranta comensals, ideal per petits grups, és acollidor i restaurat recentment. A l'agrobotiga adjunta s'hi poden adquirir embotits i productes típics de la comarca. El pa del Comte Arnau, elaborat a base de sègol, creat especialment per aquella nit, va ser fet per la forneria El Forn Modern.

Les postres, La Coca de l'Abadessa la va transportar cap a l'època medieval la pastisseria Salvat Pastissers. La coca és una especialitat, creada pensant en les antigues Abadesses, ja que per la seva composició i estructura, creiem que es pot ajustar a la forma en què s'elaboraven els dolços als monestirs, doncs pràcticament molts dels postres d'avui procedeixen de l'època medieval. Composada de dos tipus de bescuit, farcida de melmelada de poma i acabada amb poma natural i pinyons, té una textura suau, molt especial i un gust exquisit. Tot això remullat amb vi i aigua de Can Tatxé.

En breu penjarem les fotografies que es van fer en aquest sopar. Convidem a la gent assistent, a que ens facin arribar les seves fotos, comentaris, crítiques per poder anar millorant dia a dia les nits dels dijous d'aquest estiu.

Casa Rudes: Reserves: 972 72 01 15 c/ Major, nº10
Salvat Pastissers: Telf: 972 720 038 e-mail: cansalvat@telefonica.net c/ Comella, nº9
Forn Modern: Telfs: 972 720 049 / 972 722 092 c/ Major nº9
Casa Tatxé: Telf: 972 720 016 c/ Ramon d'Urg, nº9

Fotos a: http://picasaweb.google.com/alimentem.el.mite/Sopar24708

Agraïments

A tots els actors i actrius, Ajuntament de Sant Joan, Oficina de Turisme (Montse Vilarrassa i Eva Vilalta), restauradors, pastissers, forners i bodeguers, Parròquia de Sant Joan, Associació de la Vila Vella de Sant Joan, AMPA, Jovent Actiu Santjoaní, SAT de l'ACPF, Hostal de Rama (per la rentadora i rentaplats), Ca la Francesca (per la tela), Maria Carme Roca (per la novel·la)...