Alimentem el Mite 2013.
Finalment hem decidit fer-nos més socials i comunicar totes les nostres publicacions a la pàgina de Facebook per major comoditat de tothom.
Així que si voleu saber més, dirigiu-vos al nostre Facebook.
Moltes gràcies.

Llibre de visites (24/07/08)

Per tal que aneu fent boca del que serà l'espectacle, tenim un llibre de visites a disposició dels assistents on es pot donar l'opinió del que ha estat la nit. Hem escanejat el llibre per mostrar-vos les impressions.

Després del sopar del dia 24, ja estem preparant el del pròxim 31 de juliol amb molta il·lusió i amb novetats respecte l'anterior. Aquestes, han estat realitzades a petició dels mateixos assistents, com per exemple obrir una petita barra per a què els assistents puguin allargar la vetllada més enllà de la durada de l'espectacle. D'aquesta manera, "Alimentem el Mite" pretén tenir una millora contínua, amb participació de tothom. Gràcies a vosaltres anirem millorant.

Moltes gràcies a tots!

Agraïments

A tots els actors i actrius, Ajuntament de Sant Joan, Oficina de Turisme (Montse Vilarrassa i Eva Vilalta), restauradors, pastissers, forners i bodeguers, Parròquia de Sant Joan, Associació de la Vila Vella de Sant Joan, AMPA, Jovent Actiu Santjoaní, SAT de l'ACPF, Hostal de Rama (per la rentadora i rentaplats), Ca la Francesca (per la tela), Maria Carme Roca (per la novel·la)...