Alimentem el Mite 2013.
Finalment hem decidit fer-nos més socials i comunicar totes les nostres publicacions a la pàgina de Facebook per major comoditat de tothom.
Així que si voleu saber més, dirigiu-vos al nostre Facebook.
Moltes gràcies.

Sopar 30/07/2009

El 30 de juliol de 2009 vam iniciar la segona temporada de l'AM. Van assistir-hi 47 persones tan del poble com de fora. La acollida va ser bona pels comentaris que ens van deixar en el llibre de visites.
L'establiment encarregat d'aquest sopar va ser La Teuleria, que ens van servir una crema d'au amb crostons de pa, i de segón la panada d'ànec acompanyat del pa del Forn Bassaganya. La Croisanteria Sant Pol va tancar el sopar amb uns encenalls de festucs com a postres. Tot això ho vam remullar amb el vi i l'aigua de Can Tatxé. El sopar va ser tan bo que fins i tot hi va haver més d'un que va repetir.

Al final del sopar, els assistents van poder fer la sobretaula tot prenent un got de Ratafia, vi dolç o una fresqueta cerveseta.

Tots els assistents van poder-se emportar com a record el got i la cullera de l'Alimentem el Mite.

Gràcies als participants i als col·laboradors per la vetllada. Esperem que es repeteixi aquest dijous que ve.
En breu penjarem les fotografies que la nostra fotògrafa oficial, la Carla Maideu, va fer durant aquella nit.

Us esperem!



La Teuleria
Crta Camprodon, km.15'6 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 720 507
Croisanteria Sant Pol
c/Pere Rovira, 4 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 722 077
Forn Bassaganya
c/Sant Pol, 4 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 722 061
Casa Tatxé
c/Ramon d'Urg, 9 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 720 016

Agraïments

A tots els actors i actrius, Ajuntament de Sant Joan, Oficina de Turisme (Montse Vilarrassa i Eva Vilalta), restauradors, pastissers, forners i bodeguers, Parròquia de Sant Joan, Associació de la Vila Vella de Sant Joan, AMPA, Jovent Actiu Santjoaní, SAT de l'ACPF, Hostal de Rama (per la rentadora i rentaplats), Ca la Francesca (per la tela), Maria Carme Roca (per la novel·la)...