Alimentem el Mite 2013.
Finalment hem decidit fer-nos més socials i comunicar totes les nostres publicacions a la pàgina de Facebook per major comoditat de tothom.
Així que si voleu saber més, dirigiu-vos al nostre Facebook.
Moltes gràcies.

Fotos del 7 d'agost

Aquí teniu les fotografies de l'últim sopar (el de Crist no, el de Alimentem el Mite). Com a anècdota explicarem que uns amics de Saragossa van assistir al sopar de l'Abat i no van entendre res, però s'ho van passar molt bé i es van quedar més d'una hora parlant i tastant la ratafia per primera vegada. Saludos!






Les fotos, com és habitual, per Carla Maideu.

Llibre de visites (31/07/089

Aquí teniu també el llibre de visites que passem als assistents del sopar perquè hi posin la seva impressió. Esperem que això us animi a apuntar-vos-hi.


De Llibre de vis...

Fotos del sopar del 31 de juliol

Aquestes son les fotos del sopar del dia 31, que va ser cuinat per la Raquel de Bon Profit. El pa i postres van ser de la Croisanteria Sant Pol, i el vi, com sempre, de Can Tatxé.
Esperem que us ho hagueu passat d'allò millor. De moment la veu va corrent, i l'interès de la gent a l'Oficina de Turisme que pregunta sobre els sopars és notòria.

Moltes gràcies a tots, i en especial a la Carla Maideu, fotògrafa oficial de l'AM.



Totes les fotos per Carla Maideu.
www.flickr.com/photos/lets_freak_again


Bon Profit. C/ Comella, 3 – Tel. 972 720 270
Croissanteria Sant Pol. C/ Pere Rovira, 4 – Tel. 972 722 077
Casa Tatxé. C/ Ramon d’urg, 9 – Tel. 972 720 016

Agraïments

A tots els actors i actrius, Ajuntament de Sant Joan, Oficina de Turisme (Montse Vilarrassa i Eva Vilalta), restauradors, pastissers, forners i bodeguers, Parròquia de Sant Joan, Associació de la Vila Vella de Sant Joan, AMPA, Jovent Actiu Santjoaní, SAT de l'ACPF, Hostal de Rama (per la rentadora i rentaplats), Ca la Francesca (per la tela), Maria Carme Roca (per la novel·la)...