Alimentem el Mite 2013.
Finalment hem decidit fer-nos més socials i comunicar totes les nostres publicacions a la pàgina de Facebook per major comoditat de tothom.
Així que si voleu saber més, dirigiu-vos al nostre Facebook.
Moltes gràcies.

Sopar del 28/08/09

El sopar de l'últim dia va arribar amb una mica de pluja abans de començar l'espectacle, que ens va ajudar a refrescar la calor de la tarda.
L'aforament d'aquest sopar va sobrepassar les nostres espectatives, i vam haver d'ampliar l'aforament, tot i que hi va haver molta gent que es va quedar fora. En nom de l'organització ens disculpem per tots aquells que no vau poder assistir-hi, i us animem perquè vingueu l'any que ve.

El sopar va anar a càrrec de Mas Les Feixes, que ens van fer uns pèsols a l'estil monàstic, i bocins de carn al foc de la terra. El pa era del Forn Modern, i les postres (pastís de poma) venia de la Pastisseria Vergés. Tot remullat com sempre amb el vi i l'aigua de Casa Tatxé.

Al finalitzar, el grup Amants de Lulú ens van fer gaudir de bona música en un concert que es va obrir les portes a la gent que no va assistir al concert.
Creiem que va ser un èxit, i esperem que us ho hagueu passat molt bé. Esperem amb impaciència la tercera temporada de l'AM.

En breu publicarem totes les fotografies dels sopars que falten.
Atentament,
La Organització.

Mas Les Feixes
Crta Santigosa, s/n Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 721 167

Forn Modern
c/Major, 9 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 720 049

PastisseriaVergés
c/Major, 5 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 720 048

Casa Tatxé
c/Ramon d'Urg, 9 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 720 016

Sopar del 20/08/09

El sopar del dia 20 va ser fet per la Braseria Gil, que va fer un empedrat de llentíes de primer i costelletes de porc amb pilotilles. El pa el va fer el Forn Modern, i les postres van anar a càrrec de Pastisseria Salvat, que ens va portar la Coca de l'Abadessa.
L'aforament va estar gairebé al 100%. Esperem que hagi estat del seu agrat.
Ens veiem a l'últim sopar!!


Braseria Gil
c/ Major, 6 Sant Joan de les Abadesses. Tel. 972 720 596

Forn Modern
c/Major, 9 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 720 049

Pastisseria Salvat
c/Comella, 9 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 720 038

Casa Tatxé
c/Ramon d'Urg, 9 Sant Joan de les Abadesses Tel. 972 720 016

Agraïments

A tots els actors i actrius, Ajuntament de Sant Joan, Oficina de Turisme (Montse Vilarrassa i Eva Vilalta), restauradors, pastissers, forners i bodeguers, Parròquia de Sant Joan, Associació de la Vila Vella de Sant Joan, AMPA, Jovent Actiu Santjoaní, SAT de l'ACPF, Hostal de Rama (per la rentadora i rentaplats), Ca la Francesca (per la tela), Maria Carme Roca (per la novel·la)...