Alimentem el Mite 2013.
Finalment hem decidit fer-nos més socials i comunicar totes les nostres publicacions a la pàgina de Facebook per major comoditat de tothom.
Així que si voleu saber més, dirigiu-vos al nostre Facebook.
Moltes gràcies.

Inici de la segona temporada d'Alimentem el Mite

Hola de nou.
Després d'aproximadament un any, ja estem preparats per començar un nou sopar medieval ambientat a l'Era d'en Serralta.
Enguany, ens hem basat en la novel·la de Maria Carme Roca, El Monestir Proscrit. Aquesta novel·la parla sobre l'expulsió de les abadesses a l'any 1017 després de que Bernat de Besalú (més conegut actualment com el Comte Tallaferro) i el seu germà, l'Abat Oliba, anéssin a Roma a demanar al Papa Benet VIII l'expulsió de les monges del convent únicament per fer-se amb el territori i poder fundar un Bisbat: el Bisbat de Besalú (que per cert, no va arribar a fer-se mai per vàries raons que ara no venen al cas). Nosaltres hem agafat els personatges de la novel·la i els hem donat veu i cara. És cert que no tot el què passi durant l'espectacle és rigurosament històric. Cal tenir present que ens vasem en una novel·la en què els fets més importants van ser reals, i d'altres podríen haver succeït perfectament.
D'altres personatges ja no són reals, entre ells el del Comte Arnau. En aquella època no existia, sinó que va començar la seva llegenta un temps després. Però el cert és que es deia que visitava tot sovint a una monja del convent de Sant Joan. Per tan, aquest personatge no pot passar per alt.

I pels que l'any passat vau assistir a algun sopar potser algun personatge us serà familiar.
Esperem amb il·lusió aquesta nova temporada, esperant que sigui del vostre agrat.

Iniciem, doncs, el compte enrera per l'arribada del Comte de Besalú. 3,... 2,... 1... ja.... s'acosta per l'esquena!!

Agraïments

A tots els actors i actrius, Ajuntament de Sant Joan, Oficina de Turisme (Montse Vilarrassa i Eva Vilalta), restauradors, pastissers, forners i bodeguers, Parròquia de Sant Joan, Associació de la Vila Vella de Sant Joan, AMPA, Jovent Actiu Santjoaní, SAT de l'ACPF, Hostal de Rama (per la rentadora i rentaplats), Ca la Francesca (per la tela), Maria Carme Roca (per la novel·la)...