Alimentem el Mite 2013.
Finalment hem decidit fer-nos més socials i comunicar totes les nostres publicacions a la pàgina de Facebook per major comoditat de tothom.
Així que si voleu saber més, dirigiu-vos al nostre Facebook.
Moltes gràcies.

Llibre de visites (21/08/08)

Hola de nou,
Aquí tenim més llibre de visites. Per no posar totes les fulles, posem un link per veure'l complert.

Llibre de visites

Sopar del 21 d'agost

Aquí teniu les fotos del sopar del dia 21 d'agost. Que aprofiti!!

Un cop més, un sopar per llepar-se'n els dits (perquè de coberts pocs...)

Hola de nou a tots.
Una setmana més, vam celebrar el sopar medieval amb tota normalitat. La setmana passada vam tenir pluja, però tot i això, el transcurs de l'espectacle va seguir sense cap problema. En Serralta té una taverna prou gran per tots els assistents.
Aquest dijous 21 d'agost vam tenir el privilegi de provar els plats cuinats per Mas Les Feixes. Un Restaurant situat a la Collada de Santigosa a uns 800m del trencant amb Sant Joan de les Abadesses. Vam degustar unes faves a l'estil monàstic, i de segon uns bocins de carns a la llenya del foc de la terra, cuinat tot per l'Agus i l'Anna. De postres vam gaudir d'unes galetes (Mossecs del Comte Arnau)del Forn Roma, i tot acompanyat pel vi de Casa Tatxé i el pa del Forn Bassaganya.

Mas Les Feixes. Collada de Santigosa, a 800m de St Joan. Telf. 972 721 167
Forn Roma. Plaça Major, 5 Telf. 972 720 371
Forn Bassaganya. Sant Pol, 4 Telf. 972 722 061
Casa Tatxé. C/ Ramon d’urg, 9 – Tel. 972 720 016

I ja en portem 4!

Hola a tots, alimentats!!

Ja portem quatre sopars, i anem pel cinquè. El sopar que es va celebrar el dia 14 d'agost va ser servit per La Teuleria, amb postres de Can Vergés, i pa del Forn Modern, amb el sempre habitual vi de Casa Tatxé.Teniu ja a la vostra disposició el menú pel dia 21 a l'inici del blog.

Per altra banda, degut a l'absència de la nostra fotògrafa Carla Maidéu en el 14 d'agost, no disposem de fotografies. Així que us animem a que ens envieu les vostres per completar l'àlbum de fotos de la família AM. Us estarem molt agraïts. Un cop ens les envieu, les penjarem tan aviat com puguem.

Moltes gràcies a tots!

La Teuleria. Crta. Camprodon, Km. 15.6 – Tel 972 720 507 – restaurant@lateularia.com
Pastisseria Vergés- C/ Major, 5 – Tel. 972 720 048
Forn Modern. C/ Major, 9 – Tel. 972 720 049
Casa Tatxé. C/ Ramon d’urg, 9 – Tel. 972 720 016

Agraïments

A tots els actors i actrius, Ajuntament de Sant Joan, Oficina de Turisme (Montse Vilarrassa i Eva Vilalta), restauradors, pastissers, forners i bodeguers, Parròquia de Sant Joan, Associació de la Vila Vella de Sant Joan, AMPA, Jovent Actiu Santjoaní, SAT de l'ACPF, Hostal de Rama (per la rentadora i rentaplats), Ca la Francesca (per la tela), Maria Carme Roca (per la novel·la)...