Alimentem el Mite 2013.
Finalment hem decidit fer-nos més socials i comunicar totes les nostres publicacions a la pàgina de Facebook per major comoditat de tothom.
Així que si voleu saber més, dirigiu-vos al nostre Facebook.
Moltes gràcies.

I ja en portem 4!

Hola a tots, alimentats!!

Ja portem quatre sopars, i anem pel cinquè. El sopar que es va celebrar el dia 14 d'agost va ser servit per La Teuleria, amb postres de Can Vergés, i pa del Forn Modern, amb el sempre habitual vi de Casa Tatxé.Teniu ja a la vostra disposició el menú pel dia 21 a l'inici del blog.

Per altra banda, degut a l'absència de la nostra fotògrafa Carla Maidéu en el 14 d'agost, no disposem de fotografies. Així que us animem a que ens envieu les vostres per completar l'àlbum de fotos de la família AM. Us estarem molt agraïts. Un cop ens les envieu, les penjarem tan aviat com puguem.

Moltes gràcies a tots!

La Teuleria. Crta. Camprodon, Km. 15.6 – Tel 972 720 507 – restaurant@lateularia.com
Pastisseria Vergés- C/ Major, 5 – Tel. 972 720 048
Forn Modern. C/ Major, 9 – Tel. 972 720 049
Casa Tatxé. C/ Ramon d’urg, 9 – Tel. 972 720 016

Agraïments

A tots els actors i actrius, Ajuntament de Sant Joan, Oficina de Turisme (Montse Vilarrassa i Eva Vilalta), restauradors, pastissers, forners i bodeguers, Parròquia de Sant Joan, Associació de la Vila Vella de Sant Joan, AMPA, Jovent Actiu Santjoaní, SAT de l'ACPF, Hostal de Rama (per la rentadora i rentaplats), Ca la Francesca (per la tela), Maria Carme Roca (per la novel·la)...