Hola de nou a tots.
Una setmana més, vam celebrar el sopar medieval amb tota normalitat. La setmana passada vam tenir pluja, però tot i això, el transcurs de l'espectacle va seguir sense cap problema. En Serralta té una taverna prou gran per tots els assistents.
Aquest dijous 21 d'agost vam tenir el privilegi de provar els plats cuinats per Mas Les Feixes. Un Restaurant situat a la Collada de Santigosa a uns 800m del trencant amb Sant Joan de les Abadesses. Vam degustar unes faves a l'estil monàstic, i de segon uns bocins de carns a la llenya del foc de la terra, cuinat tot per l'Agus i l'Anna. De postres vam gaudir d'unes galetes (Mossecs del Comte Arnau)del Forn Roma, i tot acompanyat pel vi de Casa Tatxé i el pa del Forn Bassaganya.
Mas Les Feixes. Collada de Santigosa, a 800m de St Joan. Telf. 972 721 167
Forn Roma. Plaça Major, 5 Telf. 972 720 371
Forn Bassaganya. Sant Pol, 4 Telf. 972 722 061
Casa Tatxé. C/ Ramon d’urg, 9 – Tel. 972 720 016
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Agraïments
A tots els actors i actrius, Ajuntament de Sant Joan, Oficina de Turisme (Montse Vilarrassa i Eva Vilalta), restauradors, pastissers, forners i bodeguers, Parròquia de Sant Joan, Associació de la Vila Vella de Sant Joan, AMPA, Jovent Actiu Santjoaní, SAT de l'ACPF, Hostal de Rama (per la rentadora i rentaplats), Ca la Francesca (per la tela), Maria Carme Roca (per la novel·la)...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada